Eerste keer

Eerste keer

Deze woorden gelden zowel voor de publicatie van de website als voor het schrijven van dit eerste stukje.

Lees meer >

Ik ervaar dezelfde gevoelens als aan het begin op mijn pad van bewuste ontwikkeling, zo’n gevoel van ‘help’ en gedachtes als wat gaan ze allemaal van mij zien en wat vinden ze van me. Maar gelukkig ook dankzij mijn ontwikkeling hoef ik niet meer zoveel aandacht aan deze gevoelens en gedachtes te besteden. Ze zijn allerminst ondersteunend voor wat ik wil. Ik laat ze voor wat ze zijn en richt mijn aandacht op wat ik wil.

Ik wil me nl. kenbaar maken via een eigen website en niet alleen via de website van de Venwoude Levensschool en daarmee ga ik meer met ‘mijn billen bloot’. Ik word zichtbaarder en tevens wil ik de mensen mee laten kijken in wat ik belangrijk vind voor mijn ontwikkeling. Waar laat ik me door inspireren, wat is voor mij interessant, wat maak ik zoal mee, wat zijn mijn worstelingen met het bestaan.

Voor nu laat ik het hierbij en sluit ik dit plaatje in over huggen. Voor mij is huggen een wezenlijke ontmoeting met de ander, waarin niets anders hoeft, alles er mag zijn, even rusten in wat er is.

De begeleidende tekst spreekt voor zich.hugging

Ik vind het leuk om een reactie van je te krijgen.

10 reacties

  1. Wow merk dat ik erg trots ben op het geweldige resultaat!!! En geraakt door jouw mooie woorden. Hierbij een liefdevolle hug Xx

  2. Inspirerend Marijke. Bijzonder dat dat, waar eerst weerstand tegen gevoelt wordt je vervolgens zo veel kan brengen. De zoektocht om er je “eigen ding” van te maken en bij jezelf te blijven, het leren kennen van je eigen hartskracht, waarna je kunt geven, er meer over leren door de inkijk die je daar in geeft, inspireert. Liefs Lyke

    • Wat leuk lieve Lyke om een reactie van je te lezen! Social media brengt ons in contact en daar word ik blij van, liefs Marijke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *