Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Loop je vast in een relatie of situatie en kom je graag weer in beweging?
Voel je je door jezelf of anderen klemgezet en wil je de leiding over je leven terug?
Zit je in een sleur, mis je uitdaging?
Wil je ervaren dat jouw probleem je uitdaging is?

Dan kan het behulpzaam zijn als een ervaren gids je liefdevol een spiegel voorhoudt. Je moet het namelijk wel zelf doen, maar niet langer meer alleen. Ik sta graag naast je om er samen met jou voor te zorgen dat het vuur weer in je leven terugkomt. Jouw vuur, de unieke bijdrage die jij bent, mag weer volop geleefd worden.

Naar een ruimer perspectief

Door samen bewust te kijken naar wat er zich in jou of in je leven afspeelt, ga je ontdekken en ervaren dat je nog zoveel méér bent dan je tot nu toe dacht. Naarmate jouw innerlijke perspectief zich verruimt, komt er ook in de situatie meer ruimte en kan in die ruimte het leven zich verder ontvouwen. Ik kijk met je mee vanuit een integrale benadering, wat zoveel wil zeggen als dat alle aspecten van mens-zijn aan bod komen, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Relatie-coaching

Een goede relatie met jezelf draagt bij aan een goede relatie met de ander. Als je door krijgt hoe van jezelf te leren houden, werpt dat zijn vruchten af naar een volwassen en liefdevolle relatie met de ander. De pijn die in de relatie ervaren wordt, is een mogelijkheid om de relatie te verdiepen. De pijn toelaten en het onvermogen erkennen dat je er samen niet uitkomt, opent de mogelijkheid tot heling en groei. Laat je in een coaching met mij verrassen wat er mogelijk is in je relatie, uitgaande van je verlangen naar verbinding. Ik ontmoet je graag samen met je partner, maar laat je niet weerhouden om alleen te komen.

Oriënterend gesprek

Soms heb je aan één gesprek voldoende om weer verder te kunnen. Na het eerste gesprek wordt duidelijk of je doorgaat ja dan nee. Ga je door dan stellen we samen vast hoeveel sessies er nog volgen, met een maximum van tien.

Wat zijn de kosten?

Een oriënterend gesprek van 60 minuten met een mogelijke uitloop van een kwartier:
50 euro, inclusief BTW
Vervolggesprekken:
100 euro per uur, inclusief BTW
Sommige zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van de kosten.

Vind je praten over problemen lastig?

Dan kunnen we erop uitkomen dat je een traject van zes sessies met me afspreekt, welke sessies elke keer afgerond worden met de ReAttach-methode. Re-Attach is een therapievorm waarbij je zelf niet hoeft te praten. Dat is prettig als je het lastig vindt om te vertellen wat je dwarszit, of het moeilijk kunt verwoorden. Of als het om een terugkerend probleem gaat waarover je al veel gepraat hebt.

ReAttach is vooral geschikt:

  • als je telkens tegen dezelfde problemen aan blijft lopen
  • als je geen helderheid kunt krijgen over je problemen
  • als je last hebt van ‘een vol hoofd’ en niet kunt ontspannen.

Ter inspiratie

Ter inspiratie een paar van mijn eigen ontdekkingen op mijn pad van bewuste ontwikkeling:

"Zolang je geen voeling hebt met wat wezenlijk is, blijven je egobehoeften als wezenlijk voelen." "Wie je nu bent, wordt mede bepaald door hoe je denkt over je toekomst." "Je komt uit je slachtofferschap wanneer je oog krijgt voor je eigen aandeel in een situatie." "Geven is ontvangen. Hoe meer je vandaaruit leeft, hoe voller je leven wordt."
"Er ligt kracht in het nemen van een besluit. Neem je een besluit, dan gaat je bodymind daarnaar handelen. Neem je geen besluit, dan neemt je ego het over." "Door dieper te luisteren naar de stem van je hart, ervaar je dieper de bijdrage die jij zelf bent." "Je bent nooit klaar, je blijft je altijd verder ontwikkelen." "Door de pijn toe te laten dat iets niet gelukt is, kan het verlangen daarachter weer wakker worden."
"Vind vreugde in wat je doet, ongeacht het doel." "Durf liefdevol te kijken naar wie je geworden bent." "Zie elke tegenslag als een uitdaging." "Het is echt waar dat je je eigen leven creëert."
"Maak ruimte in je leven voor wat wezenlijk is." "Het leven is onpersoonlijk." "In actie komen loont."  

Wil je regelmatig inspiratie ontvangen
voor je eigen pad van bewuste ontwikkeling?

van de Venwoude Levensschool
Bekijk de laatste levensmail>