Opening

Opening

Opening

Wat wil je nou eigenlijk?
Krijg oor voor de roep van je hart. Krijg oog voor nieuwe mogelijkheden in jezelf en in je leven. Krijg zicht op je volgende stappen.
En vat moed om die te gaan zetten.

De Opening is de basistraining binnen de Venwoude Levensschool die ik ruim 15 jaar zo’n zes keer per jaar heb gegeven, samen met een groep toegewijde, ervaren assistenten. Inmiddels geeft collega Anne Karen Bakker deze training samen met Leon Gras.

In een blok van drie dagen en twee terugkomavonden maak je een intensieve, ervaringsgerichte verkenningstocht waarin je op zoek gaat naar wat jij ten diepste wilt.

Wat levert het je op?

  • een (aard)verschuiving in je oriëntatie, doordat je je meningen en overtuigingen gaat doorzien en weer leert luisteren naar je lichaam, je emoties, je gevoel, je intuïtie
  • nieuwe inspiratie en levenslust
  • problemen zien als uitdagingen en kansen
  • meer leven in plaats van overleven
  • een mens te worden die in praktijk leeft waar je hart naar verlangt

Kiezen voor bewuste ontwikkeling is een daad van moed. Voorbij aan wat je hebt aangeleerd, voorbij aan wat je denkt te weten, stap je het onbekende in. Het kan spannend zijn, maar spijt zul je er niet van krijgen. Integendeel!

Veel deelnemers ervaren de Opening als een doorbraak, en als een groot cadeau. Een cadeau waar je nog lang mee bezig kunt zijn voordat je het helemaal hebt uitgepakt.

Alles wat je binnen de Venwoude Levensschool krijgt aangereikt, toets je aan je eigen, belichaamde ervaring. Mooie theorieën kunnen je inspireren, inzicht is nuttig, maar de praktijk is jouw leven.

En daarin staan de trainers graag naast je, met mildheid en respect.

Meer over de Opening en Agenda

Wil je regelmatig inspiratie ontvangen
voor je eigen pad van bewuste ontwikkeling?

van de Venwoude Levensschool
Bekijk de laatste levensmail>