Ontketening

Ontketening

Ontketening

Een verlies waar je maar niet overheen komt, een heftige gebeurtenis die je blijft achtervolgen, een ingrijpende verandering in je leven die maar niet wil wennen?
Of de onderkenning dat je ondanks trainingen en therapie tegen een muur in jezelf blijft aanlopen? Dan is het wellicht tijd voor traumawerk.

Van trauma naar doorbraak

De Ontketening is een intensief, vierdaags helingstraject waarin je stap voor stap je verdedigingsmechanismen tegen oude pijn laat smelten, zodat je toegang krijgt tot het helende licht dat in elke traumatische ervaring verborgen zit.

Samen met collega-trainer Leon Gras van de Venwoude Levensschool geef ik mijn ervaring en expertise aan deze prachtige training van Mauk Pieper.

Ik heb diep respect voor deelnemers aan deze training, voor hun bereidheid om zo'n intens proces aan te gaan. Het pad van bewuste ontwikkeling is echt voor moedige mensen!

Ik onderschrijf Mauk’s woorden over de Ontketening:
“Het is altijd weer diep ontroerend om te zien hoe mensen hun grootste ellende weten om te zetten in een diepe drijfveer om zichzelf en hun leven tot bloei te brengen."

Wil je regelmatig inspiratie ontvangen
voor je eigen pad van bewuste ontwikkeling?

van de Venwoude Levensschool
Bekijk de laatste levensmail>